Friday, August 21, 2009

Selamat Berpuasa


Kepada semua kengkawan, sanak saudara, sahabat handai, teman tapi mesra...tak kira ler sesiapa yang akan berpuasa...SELAMAT BERPUASA DI BULAN RAMADHAN YANG MULIA INI. Harap ampun & maaf dipinta sekiranye saya buat banyak silap kat sini. Sorry la, tak sengaja la....(kengkadang tu disengajakan..he heh he. Gurau je)..


Di bulan puasa nie banyak2 kan lah...
Maklum je la..bulan puasa nie
pintu2 bertaubat terbula luas,
jadi kepada anda semua termasuk la
diri saya JOM LA SOLAT...
Yang dah lepas tu lepas la...
marilah sama2 kite lalui bulan ini
dgn aman & khusyuk

Hah satu lagi nak pesa...Jangan nak ingat makan je. Puasa baru setengah hari dah tak larat mcm tak makan 10 tahun....he he he...sendiri mau ingat.....


Ada satu lagi perkara.....sahur tu bangun la..jangan dok pejam mata jee..alah bangun kejap je bukan nye lama...saya pun kurang bangun sahur..oleh itu tahun ini saya berazam nak bangun sahur dalam bukan ramadhan. (Selalunye hubby aku yang bangun sahur kejutkan aku...siap masak lagi...he he he...)

3 comments:

zuraifah zaini said...

sal...teringat masa kita sekolah2 dulu pegi sembahyang terawih kat surau taman usrah...sesambil tu dok jeling budak lelaki yang kita minat...ko ingat lagi tak mereka2 itu?hahah...aku ingat lagi abang teh and jimi..ko ingat tak sal? last year aku sambut 1st ramadhan kat umah ko...sempat sahur jer...

Aktif Mama (Sal) said...

mesti ler aku ingat. mana bleh luper. kat mana skrg dia org nie hah? 1st day terawih hari tu, aku gie surau kat umah aku...penuh giler. yes yes aku ingat, kau sahur kat umah aku last year. Ahaakkksss...kenangan la.

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡