Tuesday, December 29, 2009

Muka Baru....

Salam Semuanye...

Lagi skali sori nak diucapkan pasal dah terlalu lama tak hapdet blog sendiri. Busy sikit la...anyway, jenuh betul cari blog template yg kira2 ok jer...byk sangat pulak tu sampai tak tau nak pilih yg mana satu. Last2, aku pilih je la template nie...ok tak??? kalau ok...ok la..kalau tak ok...buat2 mcm ok je... he he he..

There are soo many things I want to story....sabar ye...nie kepala hotel baru je rehat dari dok pilih2 blog template nie. Nak kasi rehat dulu, baru bleh citer macam2.

3 comments:

eynda said...

Suka kaler hijau ekk...ok je...nampak segar...

Along said...

Pergh...cantek, cantek. Tu minah seksi kat atas tu, kira ko la yer? heheheh..

Aktif Mama (Sal) said...

Kak Eynda - Tq2...hijau itu menyegarkan. Mata Sal nie mcm dah nak terkuar dah...aisey..penat giler...

Along - Mekaseh bebanyak...ohh minah seksi tu masa waktu aku single dulu2. Badan tgh bergetah....terkenang semasa duluuuuu..