Saturday, October 17, 2009

Di Suatu Petang....

Me & hubby tgh dok watching TV holding hands. Suddenly...

Pea : Ayah, Ibu nie asyik bercinta je...
(Me & hubby were looking at each other)

Me : Kenapa Pea cakap mcm tu? Bila ibu & ayah asyik bercinta je?

Pea : Tu pegang tangan tu..bercinta la tu. Cikgu kat sekolah dah pesan budak2 takleh bercinta. Pea nak bercinta ngan ayah ngan ibu jugak...

(Me & hubby smiled and Pea cuddled between us)

Me : Nanti Pea dah besar, Pea pun boleh bercinta tau mcm ayah & ibu. Tapi Pea kena belajar rajin2 dulu. Kena jadi doctor gigi tau...

Pea : Pea tak nak jadi doctor gigi. Pea nak jadik WANITA POPULAR!!!

(Me & Hubby....xoxoxo????!!!!)

3 comments:

msian expat said...

hahahahaha!

kan dh kantoi:)

Along said...

Hahahah...bagus Peah. Memang ada gaya nak jadi wanita popular pun. Habis la pening kepala ayah ngan ibunya nanti...hehehe.

Aktif Mama (Sal) said...

Jijot - Tu ler kantoi ngan anak sendiri.

Along - Memang buat pening kepala aku nie. Kecik2 dah reti nak jadi popular, bila dah besar aku tak tau ler dia nak jadi apa....ahaaakss