Monday, February 21, 2011

Nak Ke Mana??.....

Hah, nak ke mana Cik Puan Salina oiii??? Tenung jauh nampak? Concentrate betul masa driving nie...hehehe.....

The truth is takde nak ke mana-mana pun. Cuma kena outstation esok..satu hari jer. Bukannyer nak gie jenjalan pun. Asyik jenjalan jer...pulus tak masuk. Hehehe.....No No No.....
Esok nak kena meet few client so early morning dah kena depart from Melaka. Destination??? Ke KL la...mana lagi. Bila drive sorang-sorang nie al-maklum jer la......sebab hubby tak ikut. Aku selalu akan bawak mcm nak "terbang"...speeding abis.. Abih tu dah sorang-sorang tak leh ler nak drive "terkedek-kedek".....nnt ngantuk plak aku. Kang kena stop tepi jalan...kasi tido dulu baru bleh sambung drive balik...hehehe..itu mcm kah??

Aku kalau drive sorang-sorang mesti bukak lagu mcm dlm disko...aiii? mcm biasa jer gie disko? Oppsss....tu zaman dulu2.... Lepas tu dok "usha" keta depan aku......bak kata petapah...."cucuh angin"...huhuhu... tu keje biasa aku tapi kalau dah lambat ler. Kalau tidak, aku mcm biasa drive mesti nak kena lepas 120kmh....kalau tidak mcm tak sah jer....

Kalau hubby ada kat sebelah, selalu dia ingatkan.....
Jangan bawak keta laju-laju...
Tengok-tengok kalau ada speed trap....(Kalau dah laju, speed trap dah tak nampak)
Ikut kelajuan yg ditetapkan....
Dan mcm2x lagi la.....

Tapi disebabkan dek aku dah terbiasa driving laju-laju, walau apa sekali pun hubby aku cakap, aku bleh dgr dlm lebih kurang tak sampai setengah jam...lepas tu aku tekan laju balik...hehehe..
degil la aku nie.......Takpe2x esok aku nak cuba jadi pemandu yg berhemah......kite tengok camna yer.....

3 comments:

Ayu Aziz said...

Aku kan sal, kalo aku drive, aku tak suker hubby dok sebelah aku...ada jek yg tak kena pada hemah dia...kekek...

Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh....:) hi sal...this is Ayu...me...doha mali...mm nice blog....drop sini this am tp aiii rasa I have seen your husband....fitness instructor eik?

Sal said...

Ayu Aziz, hahaha...hubby aku tak bunyi pun masa aku drive..aku nie
F1 driver...hehehe

Ayu Safieza, selamata datang ke blog Sal...yes my hubby fitness instructor...u kenal dia yer...hehehe..kecik dunia nie..