Wednesday, July 25, 2012

Apa Mau Makan??

Assalamualaikum everyone.... Di petang yg sunyi sepi Ini, aku duduk di opis menghabiskan paperwork yang berkoyan-koyan banyaknyer yang tiada henti. Adeehhh.....sedih bunyinyer. Aku lagi tadi cuba nak download photo, tak dapat-dapat. Adakah itu petanda photo yg aku ambik tu memang x cantik? X cukup lawa, x menarik, x memberangsangkan? Dah waktu petang-petang gini, macam-macam perkara yang terbayang di otak nie. Suddenly, I remembered the first time me and Suamiku break fast in our early years. We stayed at a rent house with nothing much in it. No sofa, no dining table....minimalis.... We bought food from the nearest pasar Ramadhan. Sitting down (duduk bersila), berdua-duaan, saling mengadap, saling bertentang mata......aduuhhh, romantiknyer. Hahahaha! Tengah mengelamun aku nie. Cehhhh! Tengah dok pikir nak masak apa petang nie? Oh Suamiku, Hari nie kite buka posa kat luar, boleh? Jangan nak berangan, semalam baru buka posa kat luar. Asalnyer semalam nak masak tetiba tekak nie nak makan fish & chips....buka posa kat Windmill ler. So, ada harapan lagi x nak buka posa kat luar hari nie?..... Kite tengok ler nanti....

No comments: