Thursday, August 6, 2009

Conference.....

Did went to company conference in Kuching last July. That's why I was soo tide up....no time to update my blog. Went to Kuching for mid year conference.....tiring, exciting, interesting.....got some photos.....

Myself, Kak Jamaliah, Zhan Shen and our CEO Mr Charles...
Masa nie tgh dinner, tu yg kena pakai 'telinga kucing'.....


Myself, Su (Front Row)
Jye Guan, Karan, Din (Back Row)
Masa nie baru nak start conference....lepas subuh dah kena duduk dlm dewan at Four Point Sheraton in Kuching.


Kak Sarina, Col. Izzudin (motivational speaker), Su, myself.
Masa nie speaker baru abis, cepat-cepat tangkap dia...nak ambik gambar. Kenangan...
He's very very good


Masa nie ada tour kat rumah panjang, aku pun ambik peluang tangkap gambar ngan makcik nie...jgn main-main tau...kena minta izin dulu....
Tengok tu...betapa kecik nye makcik nie....
(Yg sebenarnye...aku yg dah besar gilerrr....)

2 comments:

msian expat said...

Seronok eh join Prudential. Dpt gak travelling pat tempat org (:

Keja penat2..end of the day..rezeki masuk mencurah2. Amin.

Aktif Mama (Sal) said...

tu ler...aku keje bagai nak gila kat eq pun x dpt mcm nie. keje nie memang penat giler...tp the outcome dia best....

work as long as u want..u will get the benefits. for me maybe at this moment tak nampak lagi sangat. I have to be consistent....

moga2 murah rezeki....alhamdulillah